FødevareWatch

Supersukkeret kommer: Industrien elsker det – men danske forskere frygter det

Danskerne indtager i gennemsnit cirka 60 kilo sukker om året, og flere og flere bliver for fede. Det billede kan blive endnu mere dystert, frygter forskere, når der fra efteråret kan lande endnu mere sukker i danskernes mad.

Selv om du holder igen med chokolade og sodavand, risikerer du alligevel at måtte spænde livremmen et par huller ud i 2017.

Om nogle måneder ophæver EU kvoten på højfruktosemajssirup, det omdiskuterede amerikanske og billige sukker. Det vil føre til mere sukker i alt fra rugbrød og leverpostej til sodavand og kager – med flere fede danskere til følge, frygter eksperter og forskere i fedme.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier