FødevareWatch

Supersukkeret kommer: Industrien elsker det – men danske forskere frygter det

Danskerne indtager i gennemsnit cirka 60 kilo sukker om året, og flere og flere bliver for fede. Det billede kan blive endnu mere dystert, frygter forskere, når der fra efteråret kan lande endnu mere sukker i danskernes mad.

Selv om du holder igen med chokolade og sodavand, risikerer du alligevel at måtte spænde livremmen et par huller ud i 2017.

Om nogle måneder ophæver EU kvoten på højfruktosemajssirup, det omdiskuterede amerikanske og billige sukker. Det vil føre til mere sukker i alt fra rugbrød og leverpostej til sodavand og kager – med flere fede danskere til følge, frygter eksperter og forskere i fedme.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier