FødevareWatch

Dansk universitet vil vurdere fødevares miljøaftryk på ny måde

Aarhus Universitet dykker nærmere ned i en ny måde at vurdere fødevares miljøaftryk. Det skal give producenter og forbrugere grundlag for smartere valg, lyder det.

Foto: Miriam Dalsgaard/Polfoto/Arkiv

En fødevare skal ikke blot vurderes ud fra dets CO2 påvirkning, men ud fra et helhedsbillede på dets klimapåvirkning. Det har fået forskere ved Institut for Agroøkologi på Aarhus Universitet til at levere en kortlægning af fødevares fulde miljøaftryk via såkaldte 'livscyklusberegninger'.

Det oplyser Aarhus Universitet i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier