FødevareWatch

Kelloggs i kamp med "Trump-medie"

Den amerikanske morgenmadsgigant er sammen med en stribe andre store virksomheder stoppet med at annoncere på en Donald Trump-tro nyhedshjemmeside. Nu vil folkene bag mediet have verden til at boykotte Kelloggs.

Foto: John Raoux/AP/Ritzau Scanpix

Den amerikanske morgenmadsgigant Kelloggs er sammen med en stribe andre store amerikanske virksomheder stoppet med at annoncere på den Donald Trump-tro nyhedshjemmeside Breitbart News.

Det skriver Berlingske.

Annoncestoppet har fået folkene bag Breitbart News på barrikaderne, og de går nu efter en global boykot af Kelloggs, fordi morgenmadsproducenten ifølge Breitbart udøver "politisk censur" og fordi de har indledt "en politisk korrekt kampagne vendt mod vores millioner af konservative læsere," skriver avisen.

Udover Kelloggs har også varehuskæden Target og forsikringsselskabet Allstate trukket stikket på deres annoncering på sitet. Fra alle de nu tidligere annoncører har det heddet sig, at det ikke er nogen politisk beslutning, men at Breitbart News' værdier ikke stemmer overens med de enkelte koncerners.

Forbrugerrådet melder morgenmadsgiganter for fuldkornsfup

Kellogg køber op i Sydamerika

Kellogg tror på mere i skålen i år

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier