FødevareWatch

Thai-selskab smider 3,8 milliarder efter fiskerestaurant-kæde

Et thailandsk fiskeselskab har længe arbejdet sammen med Red Lobster, der er en fiske-pendant til McDonald's og Burger King. Nu bliver thailænderne medejere af kæden.

Foto: AP Photo/James A. Finley

Den thailandske fiskekoncern Thai Union Group har fisket den store pung frem og smidt 575 millioner dollars for en strategisk investering i Red Lobster, der er verdens største restaurant for fisk og skaldyr.

Det skriver Undercurrent News.

"Red Lobster er et ikonisk brand med en ledende position på markedet for seafood i den billigere ende, og selskabet har leveret stærkt siden Golden Gates opkøb i 2014," begrunder Thiraphong Chansiri, adm. direktør i Thai Union til Undercurrent News.

Trods den enorme investering, der svarer til ca. 3,84 mia. kr., forbliver selskabet Golden Gate Capital som majoritetsejere af Red Lobster. Og Golden Gate Capitals forhandlingschef på området, Josh Olshansky, udtrykker da også sin tilfredshed:

"Thai Unions investering er it udtryk for den fantastiske udvikling, som Red Lobster har lavet og det enorme potentiale, der ligger forude. Red Lobster har et fantastisk momentum, og selskabet har forøget sin profit hvert år, siden Golden Gates opkøb."

Thai Union og Red Lobster har arbejdet tæt sammen i mere end 20 år

Fiskefusion giver thaier adgang til tysk marked

Milliardstor fiskefusion hopper af krogen

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier