FødevareWatch

Annoncering: Ny struktur i Tulip i Storbritannien

Den nye turnaround-direktør i  Danish Crowns britiske datterselskab er efter otte dage i den varme stol kommet med en plan for en ny struktur i Tulip Ltd.

Steve Francis satte sig i stolen som direktør for Tulip Ltd. for otte dage siden, og nu kommer den nye direktør allerede med sit udspil til omlægning af svineselskabets struktur.

Omlægningen skal hjælpe Danish Crowns engelske datterselskab med at blive i stand til at håndtere den stadig hårdere konkurrence på detailmarkedet, som Tulip Ltd. står overfor.

Det skriver Danish Crown i en pressemeddelelse.

"Jeg vil gøre det, vi gør, mere enkelt. Det er ikke frygteligt svært, for vi har en stærk virksomhed med et fantastisk forhold til vores kunder, så vores udgangspunkt er stærkt. Vi skal blive endnu bedre til at gøre de ting, vi allerede gør godt, og så skal vi stoppe med det, vi gør knap så godt. Vi skal gøre vores forretning mere simpel, og så skal vi op i tempo," udtaler den 55-årige Steve Francis i meddelelsen.

Den nye struktur betyder, at Tulip Ltd. nu får fire forretningsenheder: 1)Tulip Fresh, der er ansvarlig for slagterierne og det ferske kød, 2) Tulip Value Added, der er ansvarlig for forædlingsdelen samt landmandsafdelingen, 3-4) Tulip Agriculture og Dalehead Foods, der udelukkende producerer, slagter og forædler velfærdsgrise og lam til McDonalds og supermarkedskæden Waitrose. 

"Jeg mener, at vi har rigtigt meget at byde på, men vi skal være mere effektive og arbejde sammen som et hold, hvilket gælder både internt og i forhold til vores kunder og leverandører. Hver af de fire divisioner får sin egen ledelse, mål og strategi, men vil fortsat indgå i én samlet organisation," tilføjer Steve Francis om strukturfornyelsen.

Få en forsmag på den nye Tulip-direktørs redningsopskrift

Danish Crown-direktør: Vi skulle bruge en mester i at handle

Tulip taber milliardomsætning og får underskud

Danish Crowns topledelse skal ikke op på tre igen - foreløbig

Danish Crown udpeger ny direktør for engelsk problembarn

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier