FødevareWatch

Ikonisk delikatessekæde teamer op med musikstjerne

Pharrell Williams skal sammen med den globale delikatessekæde Dean & Deluca lave en række kvalitetsprodukter med inspiration fra musikerens egen fars kokkekundskaber.

Musikeren Pharrell Williams. | Foto: Polfoto

Den Grammy-vindende producer Pharrell Williams har indgået et samarbejde med den amerikanske high-end butikskæde Dean & Deluca, som er kendt for sine højkvalitets fødevarer.

Det skriver det amerikanske erhvervsmagasin Forbes.

Sammen med musikeren bag storhittet Happy skal delikatesseselskabet lave en serie af eksklusive fødevarer med inspiration fra kunstnerens egen fars opskrifter.

Om samarbejdet har Pharrell Williams, ifølge Forbes, udtalt, at "det er en ære at hjælpe min far med at lave hans fritidsbeskæftigelse om til en forretning", og "køkkenet er, hvor alle mødes og snakker og spiser. Hele min familie er afhængig af hans madlavning".

Dean & Deluca blev grundlagt i 1977 af skolelæreren Giorgio DeLuca og forretningsmanden Joel Dean. Den første butik lå i den nu fashionable del af Manhattan i New York kaldet SoHo (South of Houston Street). Siden hen har kæden ekspanderet til Japan, Sydkorea, Filippinerne, Kuwait, Dubai, Singapore, Thailand og flere stater i USA.

Oscarvinder bliver nyt ansigt for vild kalkun-sprut

Verdenskendt topmodel har investeret i dansk raw food-kæde

Blå Castello går til filmen i Hollywood

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier