FødevareWatch

Bøf Saloon havde succes på Smukfest

Danish Crowns madbod satte med en stigning i omsætning på 15 procent i forhold til sidste år ny omsætningsrekord på Danmarks smukkeste festival.

Foto: Joachim Ladefoged/Polfoto

Selvom regnen til tider truede med at lægge en dæmper på festlighederne på Smukfest i Skanderborg, gik det dog ikke ud over gæsternes lyst til kød.

Det meddeler Danish Crown i en pressemeddelelse.

Danish Crown Beef satte med sin madbod Bøf Saloon en ny omsætningsrekord med en stigning i omsætning på 15 procent i forhold til sidste år. Det fremgår ikke af pressemeddelelsen, hvor længe Danish Crown har haft sin stand på Smukfest.

Morten Bruun Enemærke, Senior Manager Food Service i Danish Crown Beef, er ikke overraskende glad for resultatet.

"Det gik rigtig fint, og vi er godt tilfreds med resultatet. Det viser, at vi har et koncept, der fungerer, og som passer godt til festivalens målgruppe," siger han.

Ud over Bøf Saloon havde Danish Crown Beef også sin Bøfmobil med. Herfra blev der blev solgt ”on-the-go”-chili con carne forskellige steder på pladsen. Bøfmobilen var også med sidste år, men her stod den udelukkende ved siden af Bøf Saloonen. Dette års initiativ med at flytte Bøfmobilen rundt var en succes, fortæller Morten Bruun Enemærke.

"Det gik rigtig godt med salget i Bøfmobilen, som ligesom Bøf Saloon solgte mere end sidste år. Derfor overvejer vi også, om vi skal udvikle konceptet videre. Street Food er populært, så derfor er det rigtig godt, at vi kan imødekomme efterspørgslen på det," forklarer han.

Smukfest foregik fra 3.-7. august i Skanderborg og havde blandt andet Rihanna, Sting og Sia som hovednavne.

180.000 liter øl bliver økologisk: Smukfest hæver prisen på fadøllen

Smukfest satser på de lokale leverandører

Rusmidler er supermarkedernes supervarer

Forsiden lige nu

Ikea tilføjer vegetarhotdog til bistromenu

Den svenske møbelkæde Ikea har planer om at tilføje et vegetarisk alternativ til menuen rundt omkring i varehusene. Lige nu testes den i Malmö, før den skal lanceres i Europa.

Danpo kom ud af 2017 med tocifret vækst

Danmarks største fjerkræselskab løfter både årets resultat og omsætningen i 2017. Det sker på baggrund af øget eksport og et større fokus på bedre kylling, fortæller direktør.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier