FødevareWatch

Tidligere Mash-direktør skifter kødet ud med kapitalfond

Den kendte erhvervsmand Lars Seier har hevet den tidligere direktør og partner i restaurantkæden Mash, Peter Trauboth, ind i Seier Capital.

Peter Trauboth | Foto: Ian N. Tomkins

Fremover vil Peter Trauboth ikke sælge kvalitetsbøffer, men rådgive om service, performance og driftoptimering i kapitalfonden Seier Capital.

"Med min store erfaring indenfor service- og restaurantionsbranchen, er min styrke at justere og forbedre strategier, prioriteter i den daglige drift af virksomheden og levere et højt niveau indenfor customer service management," udtaler Peter Trauboth i en pressemeddelelse.

Peter Trauboth har brugt 20 år af sit liv i restaurationsbranchen, 11 af dem i selskabet Copenhagen Concepts hvor han har været med til at starte kæder som Mash, Umami og Le Sommelier op.

Nu skal energien bruges på Peter Trauboths egen rådgivningsvirksomhed, Trauboth Ways, som bliver tilknyttet Seier Capital som en inhouse rådgiver. I fremtiden vil han derfor komme til at rådgive spisesteder som eksempelvis  Geranium og Juicy Burgers.

"Jeg er enormt stolt og glad for at få Seier Capital som min første kunde i min nye virksomhed – det må siges at være en drømmestart. Jeg glæder mig enormt meget til sammenarbejdet med Lars Seier," udtaler Peter Trauboth i pressemeddelelsen.

Bøfkæde vokser massivt, men har ædt af sine egne restauranter

Lufthavnen gør butiksåbninger til videnskab

Moderne dansk bøfhus sejrer i udlandet

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier