FødevareWatch

Avis: Knas i fusionen mellem Løgismose og Meyers

Under to år efter sammenlægningen af Løgismose og Meyers er det nye selskab ramt af interne kampe og uenigheder.

Claus Meyer og Jacob Grønlykkes fælles projekt knirker angiveligt. | Foto: Polfoto/Janus Engel/Arkiv

I 2014 fandt kapitalfonden IK Investment Partners den store tegnebog frem, smed omtrent 800 mio. kr. og samlede de to fødevareselskaber Løgismose og Meyers.

Små to år efter oprettelsen af Løgismose Meyers er der dog kommet revner i skibet. Berlingske skriver således mandag, at samarbejdet er "ramt af kaos, ledelsesflugt og voldsomme, interne spændinger."

På et år har virksomheden sagt farvel til en finansdirektør og bestyrelsesformand Lars Munch. Også den administrerende direktør Steen Halbye har sagt op, mens andre nøglemedarbejdere angiveligt er forsvundet. Samtidig er der ifølge Berlingskes oplysninger interne magtkampe mellem de medarbejdere, der kommer fra henholdsvis Løgismose- og Meyers-siden.

"Det er smertefuldt. Det er jo meget sjovere, når beslutningerne bliver taget intuitivt, end når man skal se på planer og tal og tænke i procedurer. Det kræver mere arbejde og forberedelse end en rock’n’roll-stil," siger Jacob Grønlykke, medlem af bestyrelsen for Løgismose Meyers, til Berlingske.

Direktør forlader Løgismose og Meyer

Mediemand forlader Løgismose Meyers med øjeblikkelig virkning

Løgismose Meyers sælger nyslået Michelin-restaurant

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier