FødevareWatch

Vilsund Blue klar med økologiske muslinge-færdigretter

Efterspørgslen på økologiske krabber, østers og muslinger vokser konstant. Det danske muslingefirma Vilsund Blue forsøger sig nu derfor med produktionen af færdigretter med økologiske muslinger.

Foto: Marius Nyheim

Økologisk akvakultur er i de senere år kommet i forbrugernes synsfelt efter at producenterne med held har gjort det muligt at producere økologiske ørreder i anlæg og muslinger på line

Den største danske producent indenfor muslinger er i dag Vilsund Blue, der som resultat af den stigende efterspørgsel nu udvider sin økologiske produktion markant og for første gang lancerer to færdigretter med økologiske muslinger på det europæiske marked.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon-direktør stopper

Peder Andersen skal ikke længere stå i spidsen for den kapitalfondsejede forårsrulleproducent fra Nyborg. Efter fem og et halvt år på posten har han selv været med til at finde sin afløser.

Grød drager på vækstjagt med nyt forretningsben

Ti år efter åbningen af den første Grød-restaurant i Sydhavnen i København vil stifter Lasse Skjønning Andersen nu fylde mere i detailhandlen: "Vi tror, at vi har brandet og produkterne, der kan sikre os, at vi bliver en stor spiller".

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier