FødevareWatch

Yoghurt-selskab afviser PepsiCo

Selskabet Chobani, der er blandt de største aktører på det amerikanske marked for græsk yoghurt, har afvist et tilbud fra PepsiCo om at investere i selskabet.

Foto: Mike Groll/AP/POLFOTO/arkiv

Den store amerikanske producent af græsk yoghurt Chobani får ikke en kapitalindsprøjtning fra storkoncernen PepsiCo i denne omgang.

Det skriver Bloomberg.

En talsmand for Chobani, Michael Gonda, siger til nyhedsbureauet, at man i sidste uge afviste et tilbud fra PepsiCo om at investere i selskabet.

Chobani har ellers selv hyret Goldman Sachs til at hjælpe sig med at finde en strategisk partner, der kan investere i selskabet og hjælpe det med at udvide sin produktion og distribution. Men tilbuddet fra PepsiCo har altså ikke været godt nok.

PepsiCo droppede i slutningen af 2015 et samarbejde med den tyske mejerigruppe Theo Müller i USA, og en af grunden til det var netop at konkurrencen på markedet for græsk yoghurt havde vist sig for stor fra markedsledere som Chobani, Danone og General Mills.

Det er langt fra første gang at PepsiCo bliver meldt interesserede i Chobani, og også læskedrikrivalen Coca-Cola er tidligere blevet nævnt som en bejler.

Pepsico dropper samarbejde med tysk mejerikoncern

Medie: Drikkevaregiganter vil shoppe græsk yoghurt

Yoghurt-selskab må ikke sammenligne rivalprodukt med insektspray

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier