FødevareWatch

Så mange har droppet buræg

Buræg både rasler ned fra butikshylderne og ud af de store fødevareproducenters sortiment. Kunderne vil have æg fra høns, som har bedre forhold. Et budskab der lyttes til i fødevareindustrien.

Lidl, Irma, Lagkagehuset og Magasin har en ting til fælles. Det er, at de enten allerede har smidt buræg på porten eller lovet at gøre det inden for de kommende år.

Det er ikke kun en dansk tendens. De store internationale fødevarekoncerner Nestlé og Mondelez har i 2015 også været ude og meddele, at man har besluttet at droppe æg fra burhøns.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier