FødevareWatch

Jyske slikbutikker får sure smileyer på stribe

En chauffør var i fuld gang med at bære uregistreret slik fra en kassevogn ind i en stor slikbutik, da fødevarerejseholdet slog til. Chaufføren nægtede at sige, hvem han var – og hvor slikket kom fra. Så kom politiet.

Foto: Thomas Borberg/POLFOTO

Forretningerne ser ganske tilforladelige ud med søde sager i rækkevis af gennemsigtige plastbeholdere, men en nærmere kontrol af en af Jyllands største slikkæder, Slikkepinden, med butikker i Aarhus, Aalborg, Randers, Vejle, Skive Kolding og Herning, afslører, at alt langtfra er, som det bør være.

Det fremgår af en stribe kontrolrapporter med bødeforlæg og sure smileyer, som Fødevarestyrelsen har offentliggjort, efter at fødevarerejseholdet og Skat den 29. oktober 2015 på præcis samme klokkeslæt slog til ved en koordineret aktion mod samtlige Slikkepindens butikker. Sukkerstokken i Aalborg fik besøg samme dag, blot senere på dagen. Fødevarerejseholdet foretog kontrol i virksomheden, da den på kontroltidspunktet havde samme direktør som Slikkepind-butikkerne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier