FødevareWatch

Året der gik: Skandaler, konflikter, citater og aktiekurser

TILBAGEBLIK. Fik du læst vores opsamlingsartikler? Få overblik over de vigtigste begivenheder i fødevareindustrien i det forgangne år.

Venstre har igangsat en større deregulering af landbruget, siden partiet vandt valget, og Eva Kjer Hansen (V) tiltrådte som miljø- og landbrugsminister. Foto: Brian Karmark/Polfoto/Arkiv

Det har været endnu et farverigt år i fødevarebranchen, men fik du det hele med?

FødevareWatch har de seneste par uger set tilbage på det forgangne år i en række artikler, der samler op på alt fra konflikter over opkøb til de bedste citater.

Så hvis du ikke har fået nok af årslister, så giver vi dig her overblik over de vigtigste begivenheder i fødevareindustrien i et år præget af flere opsigtsvækkende fusioner og opkøb, et fortsat svækket landbrug i internationalt stormvejr og et par grelle eksempler på fødevaresvindel.

(Hvis du besøger artiklen fra vores app, kan du desværre ikke se links til artiklerne herunder. Besøg istedet fødevarewatch.dk i din browser.)

Året der gik...

2015 i citater: Sagde de virkelig det?

Årets konflikter: Øko-svindel, udbudsballade og firkantede chips

Listeria, bly og rotter - her er årets fødevareproblemer

Fusioner og opkøb slog alle rekorder i 2015

Så meget er fødevareaktierne steget - og faldet

Forsiden lige nu

Her er de danske producenter bag Michelin-stjernerne

Det er ikke kun de mange kokke og restauranter, som skal sole sig i succesen fra Michelin-guiden, der mandag uddeler årets stjerner i Norden. På et nyt landkort får restaurantgæsterne mulighed for at se, hvilke producenter og leverandører, der har dyrket lilla blomkål og lavet kødet i lammetataren.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier