FødevareWatch

Olive Garden-koncern serverer opjustering efter salgsvækst

Darden Restaurant, der ejer restaurantkæderne Olive Garden og Longhorn Steakhouse, opjusterer forventningerne til næste år.

Darden Restaurant, der ejer restaurantkæderne Olive Garden og Longhorn Steakhouse, opjusterer forventningerne til næste år efter et regnskab for andet kvartal, der byder på salgsfremgang.

Det skriver Bloomberg News.

Koncernen ser nu en vækst i dets restauranter på 2,5-3 pct. i 2016 mod tidligere ventede 2-2,5 pct. Samtidig er forventningerne til indtjeningen per aktie nu 3,25-3,35 dollar mod tidligere ventede 3,15-3,30 dollar per aktie. Analytikere havde ifølge data indsamlet af Bloomberg en indtjening per aktie på 3,15 dollar som prognose.

Darden tegner i regnskabet også omridset af et nyt aktietilbagekøbsprogram på op imod 500 mio. dollar, hvilket selskabet oplyser svarer til 6,7 pct. af dets samlede udestående aktier.

Aktien stiger 2,8 pct. til 60,02 dollar i det amerikanske formarked.

Burgerkæde vil være ny på børsen 

Mere fra FødevareWatch

Coop rykker rundt i direktørtruppen

Med afsæt i den nye strategi bliver der rykket rundt på stolene i koncernledelsen i Coop. I front for Superbrugsen vender en gammel kending tilbage og i Irma får man også ny kædedirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier