FødevareWatch

Læsø Salt skal laves til den halve pris

Saltsyderiet Læsø Salt vil åbne ny produktion, som skal producere billigere og mere bæredygtigt salt, der skal bruges til at salte lokale kødprodukter. 

Foto: Tine Harden

Læsø Salt vil til at producere billigere salt, som skal bruges til at salte lokale kødprodukter som pålæg og pølser. I dag koster saltet 90 kr. kiloet, men kan produceres langt billigere, hvis det skal bruges til kød.

Det skriver DR Nordjylland.

Produktionen kommer til at foregå ved hjælp af sol-, vind- og jordenergi, og idéen er at opføre et salthus, hvorfra den mere bæredygtige produktion vil finde sted.

Ifølge Poul Christensen, saltsyder i Læse Salt, vil det nye salthus få stor betydning for øen.

"Der er arbejdspladser i det, både på saltsyderiet, men også i kødproduktionen på Læsø," siger han til DR Nordjylland.

Dansk-islandsk saltproducent: "Vi vil slå Maldon af pinden"

Læsø Salt vejrer morgenluft

Styrelse: Salt koster statskassen milliarder

Saltmastodont skifter ud i dansk direktion

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier