Læsø Salt skal laves til den halve pris
Læsø Salt vil til at producere billigere salt, som skal bruges til at salte lokale kødprodukter som pålæg og pølser. I dag koster saltet 90 kr. kiloet, men kan produceres langt billigere, hvis det skal bruges til kød.
Det skriver DR Nordjylland.
Produktionen kommer til at foregå ved hjælp af sol-, vind- og jordenergi, og idéen er at opføre et salthus, hvorfra den mere bæredygtige produktion vil finde sted.
Ifølge Poul Christensen, saltsyder i Læse Salt, vil det nye salthus få stor betydning for øen.
"Der er arbejdspladser i det, både på saltsyderiet, men også i kødproduktionen på Læsø," siger han til DR Nordjylland.
Dansk-islandsk saltproducent: "Vi vil slå Maldon af pinden"
Relaterede artikler:
Læsø Salt vejrer morgenluft
For abonnenter
Styrelse: Salt koster statskassen milliarder
For abonnenter