FødevareWatch

Han skal lede Arlas amerikanske vækst

Arla har udpeget en ny amerikansk general manager, som tager over efter Asger Drewes Jørgensen, der har fundet nye græsgange. Den nye chef skal lande de nye USA-ambitioner i mejerikoncernen.

For øjeblikket er Arla i USA i gang med at udbrede kendskabet til de smøreosteprodukter, som skal tage konkurrencen op med mastodonten Philadelphia. Det er arbejde, som Don Stohrer fremover er ansvarlig for. | Foto: Presse/Arla

Ambitionerne er store, når det kommer til Arlas fremtidige arbejde i USA. I et interview med FødevareWatch siger adm. direktør Peder Tuborgh tidligere torsdag, at man som led i den netop fremlagte Good Growth 2020-strategi vil tredoble den amerikanske omsætning, som sidste år var på omkring 750 mio. kr.

Lederne i Arla Foods USA har været med til udarbejdelsen af den kommende vækststrategi, og nu meddeler koncernen så, at amerikaneren Don Stohrer er tiltrådt i stillingen som General Manager for Arlas amerikanske selskab.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier