FødevareWatch

Dansk madspilds-app tager over Øresund

Seks måneders succes med at få danskerne til at benytte madspilds-appen Yourlocal har fået virksomheden til at lancere appen i Malmø. Fra i dag kan svenskerne benytte konceptet og få gode tilbud over mobilen.

På seks måneder er madspilds-appen Yourlocal blevet downloadet af 40.000 københavnere og aarhusianere, som er interesseret i at spare penge og reducere madspild. Det har fået kræfterne bag programmet til også at starte konceptet op i Malmø, og forventningerne til appen, der går i luften i dag, er store, fremgår det af en pressemeddelelse.

"Malmø bliver i folkemunde kaldt ”Lille Berlin”, fordi vi går meget op i bæredygtighed, miljøet og generelt forsøger at være med på beatet, og her passer YourLocals ideologi og vision rigtig fint ind. Mentaliteten og kulturen i byen er simpelthen skræddersyet til sådanne typer af initiativer. Derudover følger malmøitterne meget med i, hvad der sker i København, og så er indstillingen i Malmø, at byen skal være Sveriges grønneste, så vi tror, at YourLocal bliver taget godt imod herovre. Og så tiltaler det jo alle, at man kan spare nogle penge," siger Christoffer Cavalli-Björkman, der er projektleder for konceptet i Malmø, i meddelelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier