FødevareWatch

Dagrofa skruer op for innovationen

Innovative fødevarer har fundet vejen frem i den danske detailhandel, og hos Dagrofa arbejdes der løbende på at præsentere nye produkter for kunderne. Men innovation er mere end det, lyder det fra direktøren, som også tænker i nye baner på service- og konceptdelen.

Foto: /ritzau/Lars Krabbe/

Ifølge Per Thau, adm. direktør i Dagrofa, er innovation en nødvendighed for at holde fast i kunderne, der forventer nye, spændende produkter og tiltag under indkøbsturen i koncernens butikker.

Vi arbejder hele tiden med at prøve nye ting af og har nogle meget innovative købmænd, som løbende eksperimenterer med nye produkter. Og virker de godt, ruller vi dem ud i alle butikkerne"

Per Thau, adm. direktør i Dagrofa

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier