FødevareWatch

Fødevarekontrollen kritiserer gourmetbager for rottebesøg

Bagerkæden Lauras Bakery har af et par omgange håndteret besøg af rotter forkert, lyder kritikken fra Fødevarekontrollen.

Foto: Thomas Yde

Lauras Bakery, der blandt andet er kendt for at sælge kvalitetsbrød og kager, har været plaget af rotter i to af virksomhedens fem filialer.

Det drejer sig om butikkerne i Charlottenlund og Roskilde, og begge gange har Fødevarekontrollen kritiseret virksomhedens håndtering af rottebesøgene, skriver eb.dk.

Mandag fik butikken i Roskilde kritik for at snyde kunderne, fordi den ikke have ophængt den seneste kontrolrapport. Kontrolrapporten oplyser om, at der har været rotter i gulvet under butikken og i fødevarelageret i kælderen.

”Virksomheden har ikke ophængt seneste kontrolrapport med indskærpelse for manglende skadedyrssikring, manglende vedligeholdelse og manglende rengøring fra 9. november 2015,” skriver Fødevarekontrollen.

I butikken i Charlottenlund opdagede personalet 15. september en rotte, hvorefter al brød, kager og emballage blev destrueret. Helt efter reglerne. Til gengæld valgte man at åbne butikken, før Fødevarekontrollen og skadedyrsbekæmperen havde vurderet, at det var forsvarligt.

Overfor eb.dk har Lauras Bakery ikke ønsket at kommentere nogen af rottebesøgene.

Vækstglad gourmetbager vil indtage de danske provinsbyer

Gourmetbager skyder gang i vildt vækstridt

Fødevareminister: Slut med sager om kanelsnegle

Mere fra FødevareWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

VALG 2022: Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier