Harboe-boss trak stikket på konkursramt fodboldklub

Adm. direktør i Harboes Bryggeri og erklæret vestsjællandsk lokalpatriot, Bernd Griese, var mandag med til at trække stikket på den tidligere Superliga-klub FC Vestsjælland.
Foto: Mik Eskestad/Polfoto/Arkiv
Foto: Mik Eskestad/Polfoto/Arkiv

Harboes topchef Bernd Griese måtte mandag se sit fodboldeventyr gå i vasken, da han sammen med resten af ejerkredsen begærede FC Vestsjælland konkurs.

Fodboldklubben rykkede sidste år ned fra landets bedste række og har siden da kæmpet med økonomiske problemer, og derfor valgte bestyrelsen til sidst at trække stikket.

Finans.dk har kigget nærmere på klubbens ejerforhold, der udover bryggeri-bossen Bernd Griese også tæller den tidligere AGF-mæcen Kurt Andersen og et selskab ved navn Anglian Holding.

Her kan man læse, at bestyrelsesformand Kurt Andersen sidder på mellem 50 til 66,6 pct. af stemmerne i selskabet bag FC Vestsjælland efterfulgt af Bernd Griese, der har en ejerandel på mellem 25 og 33,3 pct.

Ifølge Finans.dk er Bernd Griese erklæret vestsjællandsk lokalpatriot, og udover engagementet i fodboldklubben støtter Harboes Bryggeri også en række andre lokale sportsklubber med sponsorbidrag.

Men nu er det altså foreløbigt slut med FC Vestsjælland, der i skrivende stund ligger sidst i 1. division. Hvis konkursbegæringen går igennem bliver klubben tvangsnedrykket til Sjællandserien.

"Vi bor et fantastisk sted ved Skælskør, som vi kalder solskinsbyen"

Harboe-chef må se millioner fosse ud af frugtvirksomhed

Harboes tror på større overskud

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også