FødevareWatch

Harboe-boss trak stikket på konkursramt fodboldklub

Adm. direktør i Harboes Bryggeri og erklæret vestsjællandsk lokalpatriot, Bernd Griese, var mandag med til at trække stikket på den tidligere Superliga-klub FC Vestsjælland.

Foto: Mik Eskestad/Polfoto/Arkiv

Harboes topchef Bernd Griese måtte mandag se sit fodboldeventyr gå i vasken, da han sammen med resten af ejerkredsen begærede FC Vestsjælland konkurs.

Fodboldklubben rykkede sidste år ned fra landets bedste række og har siden da kæmpet med økonomiske problemer, og derfor valgte bestyrelsen til sidst at trække stikket.

Finans.dk har kigget nærmere på klubbens ejerforhold, der udover bryggeri-bossen Bernd Griese også tæller den tidligere AGF-mæcen Kurt Andersen og et selskab ved navn Anglian Holding.

Her kan man læse, at bestyrelsesformand Kurt Andersen sidder på mellem 50 til 66,6 pct. af stemmerne i selskabet bag FC Vestsjælland efterfulgt af Bernd Griese, der har en ejerandel på mellem 25 og 33,3 pct.

Ifølge Finans.dk er Bernd Griese erklæret vestsjællandsk lokalpatriot, og udover engagementet i fodboldklubben støtter Harboes Bryggeri også en række andre lokale sportsklubber med sponsorbidrag.

Men nu er det altså foreløbigt slut med FC Vestsjælland, der i skrivende stund ligger sidst i 1. division. Hvis konkursbegæringen går igennem bliver klubben tvangsnedrykket til Sjællandserien.

"Vi bor et fantastisk sted ved Skælskør, som vi kalder solskinsbyen"

Harboe-chef må se millioner fosse ud af frugtvirksomhed

Harboes tror på større overskud

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

Royal Unibrew indgår i samarbejde med Too Good To Go og Q8

Et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go og tankstationen Q8 skal sikre, at en række af Royal Unibrews drikkevarer ikke går til spilde. I én enkelt dag bliver det således muligt at afhente overskydende drikkevarer på en række tankstationer.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier