FødevareWatch

Svensk madleverandør vil levere til bilens bagagerum

Ny teknologi skal gøre det muligt for nemlig.com-pendanten Mat.se at levere kundernes ordrer direkte i bagagerummet i stedet for at køre det hjem til hustanden.

Foto: Volvo

Indtil videre er det kun en ide, som skal komme svenske Volvo-ejere til gode, men måske den svenske onlinebutik Mat.se er ved at knække koden for, hvordan man kan få bedre økonomi i levereringen af fødevarer.

Ideen er, at Mat.se gennem en ny nøgleteknologi og gennem den tjeneste, som hedder Volvo In-car Delivery, vil levere de købte varer direkte i kundernes bagagerum, når ellers det passer kunden. Om det så er, mens man foretager andre indkøb i det nærliggende storcenter, eller når man holde på p-pladsen ved jobbet eller togstationen.

At direkte til en Volvo er et naturligt skridt i forhold til at forenkle og udvikle kundeoplevelsen ved at handle mad på nettet. Det er også positivt, at  der ud fra et holdbarhedsperspektiv kommer til at være kortere strækninger mellem levereringerne," siger Måns Danielson, der er adm. direktør i Mat.se, i en pressemeddelelse.

I første omgang tester de to parter konceptet i Gøteborgsområdet, hvor også Mat.se har sit udgangspunkt, men det er planen, at konceptet kan udbredes nationalt såvel som internationalt.

Svensk Nemlig.com-pendant har det svært

Sjællandske pensionister køber flest måltidskasser

Aarstiderne investerer tungt i pakkeri og nye medarbejdere

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier