FødevareWatch

Tidligere Carlsberg-mand skal lede svensk restaurantekspansion

Restaurantkæden Harrys har svensk vækst på programmet, og i spidsen for planerne om 15 nye restauranter finder man en tidligere svensk Carlsberg-mand.

Den svenske restaurantkæde, Harrys, har så megen vind i sejlene, at den forventer at føje 15 nye restauranter til folden. Det er den tidligere Carlsberg-chef, Per Norin, der skal stå i spidsen for opgaven som etableringsansvarlig for kæden i Stockholm og Märdalen.

"Harrys befinder sig i en spændende fase, og denne opgave er meget inspirerende. Jeg ser frem til at tilbyde flere destinationer muligheden for at opdage Harrys nye koncept, der udmønter sig i alt fra design og indretning til den store fokus på svenske, veltilberedte fødevarer," siger Per Norin i en pressemeddelelse.

Prøv FødevareWatchs nyhedsbrev gratis to gange dagligt

Per Norin har en fortid i Carlsberg, hvor han som kundeansvarlig arbejdede tæt sammen med folkene bag Harrys.

"Vi er meget glade for, at Per har valgt at slutte sig til os, hvor han vil spille en central rolle i bestræbelserne på at øge Harrys tilstedeværelse i Stockholm og Mälardalen. Med Pers ekspertise og brede erfaring, vil vi sammen sætte flere Harrys på landkortet," siger Harrys' administrerende direktør Niclas Möller i en pressemeddelelse.

Den første Harrys blev etableret i 1993, og i dag findes der omkring 40 af slagsen rundt omkring i Sverige. Kæden drives dels af uafhængige franchisetagere og dels af moderselskabet Harrys pubber AB, der har hovedsæde i Göteborg.

Danmark topper nordisk restaurant-guide

Sticks'n'Sushis tyske eventyr rykker nærmere

Tidligere tv-kok overtager Grøften i Tivoli

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier