FødevareWatch

Coli-krise spreder sig i amerikansk fastfood-kæde

Problemer med gæster, der bliver syge af colibakterie, tager til i fastfood-kæden Chipotle Mexican Grill.

Foto: David Zalubowski/AP/POLFOTO/arkiv

Sidst i oktober måtte fastfood-kæden Chipotle Mexican Grill lukke 43 restauranter på den amerikanske vestkyst, efter tarmbakterie E. Coli, der forårsager diarre og opkastning, havde gjort 20 Chipotle-gæster syge.

Og nu skriver flere amerikanske medier, at udbruddet har spredt sig østover, så Chipotle er mistænkt for at sprede E. Coli i seks amerikanske stater.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier