FødevareWatch

Friland siger farvel til formand gennem 19 år

Bjarne Møller har været med helt siden starten i slagteriet Friland. Siden 1996 har han været bestyrelsesformand for slagteriet, men på den andens side af nytår er det altså slut.

Til forår ville Bjarne Møller have siddet som bestyrelsesformand i Friland A/S i 20 år. Men sådan skulle det ikke være, for efter aftale med ejerne i Danish Crown fratræder han i begyndelsen af 2016.

Det skriver Friland A/S efter årsmødet i slagteriet, som blev afholdt onsdag.

"Hvad angår fremtiden kan jeg fortælle, at det bliver uden mig som kaptajn. Jeg har været bestyrelsesformand i Friland siden foråret 1996 samt medlem af bestyrelsen siden selskabets stiftelse den 1. januar 1992, men i henhold til aftalen indgået med Danish Crown fratræder jeg i begyndelsen af februar," sagde Bjarne Møller på årsmødet.

Om bestyrelsesformandens afgang sagde Danish Crowns bestyrelsesformand, Erik Bredholt, ved samme lejlighed:

"Bjarne Møller har leveret en flot og stor indsats i udviklingen af Friland. Bjarne har været visionær, og han har været hovedarkitekt bag flere store beslutninger i Friland herunder også sammensmeltningen med Danish Crown. Med Bjarne ved roret har Friland taget mange rigtige beslutninger."

Til FødevareWatch oplyser Danish Crown, at man regner med, at præsentere den nye bestyrelsesformand i starten af det nye år.

Friland har tjent styrtende med penge

Flere danskere vælger varer med ren samvittighed

Thise et skridt nærmere kødsatsning

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier