Sticks'n'Sushis tyske eventyr rykker nærmere

Den danske kæde har efter længere tids overvejelser besluttet sig for at placere sin første tyske restaurant i Berlin. Restauranten forventes at åbne til næste efterår.
Foto: Martin Lyngstad Slottemo/Ritzau/Arkiv
Foto: Martin Lyngstad Slottemo/Ritzau/Arkiv

En tysk restaurant har længe været på tegnebrættet for Sticks'n'Sushi, men nu er planerne så småt ved at blive til virkelighed.

Efter længere tids overvejelser har den danske kæde lagt sig fast på at placere sin første restaurant i Berlin, hvor man satser på at åbne til næste efterår.

Stifter og direktør Kim Rahbek Hansen fortæller til Berlingske Business, at restauranten kommer til at strække sig over 500 kvadratmeter. Det er samtidig planen at ansætte op mod 60 nye medarbejdere.

"Det er meget vigtigt, at den første pæl på et marked står godt fast, så vi har været både grundige og kritiske i forhold til at åbne i Tyskland," siger han til mediet.

Dermed fortsætter sushi-kæden den ekspansion, der begyndte, da kapitalfonden Maj Invest købte 49 pct. af aktierne i 2013.

Sidste år åbnede Sticks'n'Sushi således tre restauranter inden for fire måneder. Samtidig udvidede kæden i London, hvor to restauranter blev til fire. Foruden åbningen af restaurant i Berlin er yderligere to restauranter på vej i England til næste år, skriver Berlingske Business.

Sticks'n'Sushi-chef: Den hårde tone påvirker vores ansatte

Sticks-stifter om fondsægteskab: Det handler om andet end penge

Københavnsk sushi-kæde vil hæve omsætning til 600 mio

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også