FødevareWatch

Økonomidirektør forlader direktion i stort kødselskab

Mangeårig økonomidirektør i kød-, ingrediens- og biproduktvirksomheden BHJ Group, Bjarne Hansen, forlader direktionen i moderselskabet LGI Denmark.

Foto: BHJ/Twitter

Bjarne Hansen, der i mange år har været med i den øverste ledelse som økonomidirektør i kød-, ingrediens- og biproduktvirksomheden BHJ Group træder ifølge en CVR-meddelelse ud af direktionen i moderselskabet LGI Denmark.

Af meddelelsen fremgår det ikke, hvem der skal have Bjarne Hansens plads i direktionen, hvor man i forvejen finder adm. direktør ingrediensafdelingen Asger Staugård Jacobsen og adm. for kød- og biproduktdivisionen Torben Matzen. De tre har siden starten af 2012 udgjort den ledelse, som tog over efter et gennemført generationsskifte i 2012, hvor Vilhelm Hald-Christensen efter 22 år på posten som øverste chef valgte at træde tilbage.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Dansk foodtech sidder fast i affyringsrampen - der er brug for flere stjerneskud

MAD FOR MILLIARDER: Mangel på visioner, penge eller ideer? Det halter med at skabe fødevare- og landbrugsaktører med globalt potentiale herhjemme, når man måler det op mod et iværksætterland som Israel. Food & Bio Cluster ser klare mangler i investormiljøet, mens Vækstfonden efterlyser flere gode ideer - så kommer pengene også.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier