FødevareWatch

Jysk slagtehus begæret konkurs - og åbnet igen

Trods konkursbegæring fortsætter Niels Juul NIelsen, der står bag Hårby Slagtehus ved Skanderborg, med at slagte. Han har oprettet et nyt selskab til formålet.

Foto: Janus Engel

Skifteretten i Horsens er ifølge Foodsupply.dk i gang med at behandle den konkursbegæring, som Skat har indgivet mod Hårby Slagtehus ved Skanderborg. Men i processen, der normalt bringer de fleste aktiviteter i bero, har slagtemester Niels Juul Nielsen oprettet firmaet Hårby Slagteren IVS, hvor alle det gamle firmas aktiviteter og kunder er flyttet med over.

Nye anklager mod direktør i MadMarked-konkurs 

"Vi har mistet alt for meget det seneste halvandet år, og vi har også været ramt af sygdom. Nogle af dem, vi har handlet med, har fået kredit - og mange af dem har snydt os, så de fleste af dem er vi færdige med," siger Niels Juul Nielsen, uden dog at ville fortælle mere om, hvor mange penge det handler om.

Til Foodsupply siger Niels Juul Nielsen, at han ikke ser noget forkert i at fortsætte en konkursramt virksomheds aktiviteter under nyt navn.

Nyt partnerskab vil have flere "drømmegrise" på menukortet

Sådan snyder slikfuskerne Skat med postkasse-fidus

Ansatte vender konkurstruet dødsbo til god forretning 

Mere fra FødevareWatch

Salling Group forlænger prisloft frem til nytår

Prisloftet, som Salling Group indførte i foråret på en lang række varer, bliver nu forlænget med to måneder til årets udgang. Det sker, dagen efter, Coop meldte et nyt prisprogram ud for to kæder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier