FødevareWatch

Mejerikæmpe vender negativ udvikling

USA's næststørste mejerikoncern, Dean Foods, har efter en lang periode under pres fået succes med effektiviseringer, der nu udmønter sig i et beskedent plus.

Foto: PR

På mange fronter, har det seneste år været en udfordring for mejerigiganten Dean Foods. Regnskaberne har de seneste mange kvartaler været under stort pres, og i august forlod bestyrelsesformand Thomas Davis af uransagelige årsager meget pludseligt posten som formand.

I det netop offentliggjorte regnskab for årets første ni måneder ser man nu de første effekter af nogle af de mange effektiviseringstiltag, som har været undervejs, og selvom den samlede omsætning for årets første ni måneder ligger 340 mio. dollars under sidste års 2,373 mia. dollars, så er nettoresultatet forbedret markant. Fra et resultat i 2014 på minus 2,8 mio. dollars til et plus på 28,4 mio. dollars. For tredje kvartal alene er resultatet forbedret fra minus 16 mio. dollars til et plus på 20,2 mio. dollars hedder det i regnskabet.

Adm. direktør Gregg Tanner udtrykker stor tilfredshed med kvartalsregnskabet og slår ligesom ved aflæggelsen af det seneste regnskab på, at Dean Foods har levet op til sine planer om at nedbringe omkostningerne.

"På volumen leverer vi helt på linje med vores forventninger, og gennem et fortsat fokus på at realisere effektiviseringer i driften leverede vi for tredje kvartal i træk i år-for-år-forbedringer på både bruttoresultatet og på driftsindtægterne," siger finansdirektør Chris Bellairs,

Mejeriformand og golfstjerne undersøges for insiderhandel

Medie: Twinkies-producent vil på børsen

Gigant vinder opkøbskamp med bud på 47 mia kr

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier