FødevareWatch

Chr. Hansen mister nyansat koncerndirektør

Efter kun tre måneder som medlem af direktionen i Chr. Hansen, forlader Ditte Marstrand Wulf igen ingrediensvirksomheden helt.

Foto: Chr. Hansen

Titlen som Group Vice President i Chr. Hansen A/S er igen blevet ledig, da Ditte Marstrand Wulf efter kun tre måneder på posten ikke længere skal arbejde i koncernen.

Af en meddelelse fra CVR-registeret hedder det, at Ditte Marstrand Wulf trådte ud af direktionen 5. november, men til FødevareWatch meddeler Chr. Hansen, at hun helt har forladt koncernen. Fra Chr. Hansens side har man ikke yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt.

Ditte Marstrand Wulf blev i maj udnævnt til at efterfølge den daværende koncerndirektør for Stakeholder Relations, Jesper Allentoft, da han gik på pension. Hun tiltrådte posten 1. august, men altså kun for en kort stund.

Ditte Marstrand Wulf kom til Chr. Hansen fra en stilling som HR-direktør i Codan og Trygg-Hansa, og før det arbejdede hun i IC Companys og Microsoft.

Koncerndirektør forlader Chr. Hansen

Chr. Hansen-formand kåret til årets bestyrelsesformand

Chr. Hansen-chefer kan blive forgyldt af bonusprogram

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier