FødevareWatch

System Frugt-ejer leder efter afløser til Danish Crown-direktør

Den kommende topchef i Danish Crown Jais Valeur har på grund af sit jobskifte droppet formandsposten i System Frugt. Ejeren af System Frugt har selv sat sig på posten, indtil en afløser er fundet.

Jais Valeur | Foto: Casper Dalhoff/Ritzau/Arkiv

Det kom som en overraskelse for de fleste, da Danish Crown 1. oktober meddelte, at slagterikoncernen havde hentet Jais Valeur i Arlas koncernledelse og ansat ham som afløser for Kjeld Johannesen på posten som adm. direktør.

Blandt de overraskede var den danske kapitalfond Odin Equity Partners, der som ejer af System Frugt sidste efterår hentede Jais Valeur ind som bestyrelsesformand for at styrke forretningen. Men på grund af skiftet til en af de absolutte topposter i dansk erhvervsliv, har Jais Valeur droppet sin bestyrelsesformandspost i System Frugt og efterladt Odin Equity Partners uden en formand for kapitalfondens investering.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kraftig inflation kan bremse Stryhns Gruppens gode takter

Det friske regnskab for 2021 fra Stryhns Gruppen viser minimal slinger i valsen i et år, der har været præget af svært tilgængelige råvarer og prisstigninger. Flere udfordringer står dog i kø, så de samme økonomiske resultater bliver svære at nå i 2022, siger topchef.

Topskifte i Carlsberg kan sætte en prop i større planer

Heine Dalsgaards farvel som finansdirektør udfordrer stabiliteten i toppen af en virksomhed af Carlsbergs størrelse. Derfor burde eventuelle forestående planer om et snarligt skifte på topposten være sat på standby, mener to headhuntere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier