FødevareWatch

Mere dansk gris på tallerkenen i Kina end nogensinde

Kineserne har aldrig købt så meget dansk kød som nu. Miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen er i denne uge på eksportfremstød i Kina og Vietnam for at bane vej for yderligere eksport af både fødevarer og miljøteknologi.

Foto: Thomas Borberg

Nye eksporttal viser, at eksporten af dansk kød til Kina rundede to mia. kroner fra juli 2014 til juni 2015. Det er en stigning på ni procent i forhold til samme periode året før. Det skriver miljø- og fødevareministeriet i en pressemeddelelse.

I denne uge besøger en erhvervsdelegation med miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen i spidsen Vietnam og Kina for at sætte yderligere skub i eksporten til det store kinesiske marked.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

I Ovodan har man gjort æg til en global milliardforretning

Det fynske æggepulverselskab Ovodan Egg Group er markedsledende i flere lande og buldrer i disse år frem i Kina. I år har selskabet, der er ejet af Stadil-konglomeratet Thornico, en børsnotering i kalenderen, som skal fremme væksten yderligere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier