Mere dansk gris på tallerkenen i Kina end nogensinde

Kineserne har aldrig købt så meget dansk kød som nu. Miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen er i denne uge på eksportfremstød i Kina og Vietnam for at bane vej for yderligere eksport af både fødevarer og miljøteknologi.
Foto: Thomas Borberg
Foto: Thomas Borberg
AF SINE THOMSEN

Nye eksporttal viser, at eksporten af dansk kød til Kina rundede to mia. kroner fra juli 2014 til juni 2015. Det er en stigning på ni procent i forhold til samme periode året før. Det skriver miljø- og fødevareministeriet i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Foto: Finn Frandsen

Bagerkæder sænker priserne