FødevareWatch

Lidl giver chefer ny bil for at tage på kursus

Discountkæden Lidl har knækket koden for, hvordan man lokker butikscheferne til at tage på kursus. Man giver dem en spritny bil sammen med kursusbeviset, og den chance har 49 Lidl-chefer grebet.

Foto: /ritzau/Michel Euler

49 butikschefer fra discountkæden Lidl er blevet belønnet med Skodaer, efter de har gennemgået og bestået Lidls nye lederudviklingsforløb. Det skriver Lidl i en pressemeddelelse.

Målet med lederudviklingsforløbet er at videreudvikle butikscheferne og sikre, "at deres ledelsesevner står mål med opgaverne og kravene til Lidl anno 2015," som Lidl skriver.

Ifølge salgsdirektør i Lidl Marcus Gustafsson betyder udvidelser i både sortimentet og åbningstider, at butikscheferne har haft behov for en opgradering.

”Omfanget og kompleksiteten af ledelsesopgaverne er vokset betydeligt, og det stiller stadig større krav til vores butikschefers kompetencer", lyder det fra Marcus Gustafsson.

Prøv FødevareWatchs nyhedsbrev gratis to gange dagligt

Med kurset har hver butikschef fået individuelle udviklingsplaner og kompetencevurderinger, og forløbet har åbenbart været så krævende, at Lidl mener, at alle deltagerne fortjener en ny bil.

"Vi har valgt at tilbyde en firmabil eller et løntillæg på 3500 kr. til alle de butikschefer, der er på det niveau, vi ønsker for fremtidens butikschefer. Og langt de fleste har valgt firmabilen,” siger Marcus Gustafsson.

Her er prisvinderne på Fødevaredagen

Lidl tjener penge - men discountkæden vokser for langsomt

Lidl vil have fingre i arabiske prinser og oligarker

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier