FødevareWatch

Pizza Hut har svært ved at få danske franchisetagere til at tage en større slice

Siden forsommeren har Toke Allentoft ledt efter en stribe forretningsfolk, som kan give fastfoodkæden Pizza Hut et comeback i Danmark. Her fortæller han om kravene og det nye koncept.

Foto: Fabrice Coffrini/AP/POLFOTO/arkiv

Seks år er en evighed i restaurationsbranchen.

Bare spørg amerikanske Pizza Hut, der i 2009 lukkede sine tre restauranter i Danmark, fordi de kolde nordboere foretrak en tynd bund frem for en tyk bund. Fastfoodkæden nåede aldrig længere end til Aarhus, Aalborg og Lyngby, hvor salget i øvrigt mindede mere om en Half'n'Half end en Loaded Pepperoni, så derfor valgte franchisetageren Sunset Boulevard til sidst at kaste dejen højt op i luften uden at gribe den igen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier