FødevareWatch

Juridisk oprustning hjælper Nowaco i nye markeder

I et forsøg på at få styr på de mange fødevareregler, som eksisterer i de mange markeder, hvor Nowaco er tilstede, har man opgraderet den juridiske afdeling i Aalborg.

Foto: PR / Nowaco.

Når det handler om international handel med fødevarer, så handler det meget ofte og meget hurtigt om regler, lovgivning og krav. Hos den nordjyske handelsvirksomhed Nowaco, der er tilstede i 18 lande, mærker man de stigende krav til fødevaresikkerhed og den øgede kompleksitet, der omgiver handlen med fødevarer, og derfor har man nu ansat til en ekstern specialist til at holde styr på paragrafferne.

"På baggrund af vores mangeårige erfaring i branchen ved vi, hvor nødvendigt det er at være up to date med lovgivningen på de forskellige markeder. Idet vi vækster og hele tiden udvider vores aftaler med både kunder, leverandører og lande, er vores behov for juridisk bistand også vokset, og derfor har vi valgt at opruste på denne front ved at tilknytte en ekstern advokat på daglig basis," udtaler Nowaco-direktør Preben Nielsen i en meddelelse.  

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier