FødevareWatch

DTU: Nøglehulsmærket fremmer sund udvikling

Nøglehulsmærket er den direkte årsag til, at forskellige nye og sunde produkter er blevet udviklet. Det fastslår DTU Fødevareinstituttet i en ny rapport.

Foto: PR

Danskernes kost kan komme et væsentligt skridt tættere på at opfylde de nordiske næringsstofanbefalinger, hvis forbrugerne vælger de Nøglehulsmærkede produkter, når det er muligt.

DTU Fødevareinstituttet har lavet beregninger, som viser, at indtaget af salt og mættet fedt vil falde betydeligt og samtidig vil fuldkornsindtaget stige kraftigt i takt med, at der kommer mere fokus på ernæringsmærket, som de danske fødevaremyndigheder indførte i 2009.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier