FødevareWatch

Nye eksportmuligheder i Asien efter kogalskabspanik

Efter 19 år er frygten for kogalskab ved at aftage, og det betyder nye markeder i Asien for dansk kødeksport, mener både Landbrug & Fødevarer og Danish Crown. Især én type produkter kan sikre eksportsucces.

Foto: Colourbox

Panikken for kogalskab i det europæiske oksekød er ved at have lagt sig. Efter 19 års forbud er Canada det første land til at åbne op for importen af kød fra EU igen, men Landbrug & Fødevarer, L&F, håber og tror på, at flere markeder vil følge trop.

Det er særligt lande i Asien, bøndernes interesseorganisation tror, bliver de næste til at genoptage kødimporten.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Gynger og karruseller på Chr Hansens fødevaremarkeder

Mens kvartalstallene i stor stil ligger indenfor skiven, er der store forskelle at finde på ingredienskoncernens markeder på fødevareområdet. Nordamerika kører for fuld damp, mens Kina er bremset mere op på yoghurtfronten som følge af pandemien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier