Lykkehjulet-vært sælger honning til Rema 1000 og Kong Hans

Den tidligere vært på Lykkehjulet Bengt Burg er sprunget ud som selvstændig honning-importør. Han har selv fundet sin leverandør i Italien og har kunder som D'Angleterre, Kong Hans og Rema 1000.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Bengt Burg har skiftet Lykkehjulet ud med sit eget firma, der importerer kvalitetshonning til blandt andre D'Angleterre, Kong Hans og Rema 1000.

Det skriver ugebladet Her & Nu.

Bengt Burgs firma hedder "Vild med honning," og på hjemmesiden fremgår det, at Bengt Burg "importerer honning til hoteller, kroer, restauranter, kurbade samt til delikatesseforretninger og stormagasiner samt til industri- og handelsforetagender, og cateringsvirksomheder, mejerier i ind- og udland med mere."

Prøv FødevareWatchs abonnement gratis i 30 dage!

Firmaets faste leverandør hedder Francesco Fiorillo og er økologisk honningbonde i Calabrien i Syditalien. "Vild med honning" blev stiftet i 2012, men idéen opstod tidligere, fortæller Bengt Burg.

"I 2007 havde jeg min cykel med i flyet herned, da vi var på ferie. Jeg cyklede rundt i Toscana og kom forbi et marked med brød og oliven. De havde også honning, og jeg købte en masse glas, som jeg så fik konfiskeret i lufthavnen. Men efterfølgende begyndte jeg at sælge honning til Kolding Fjord Hotel. Siden har jeg fået kontakt til Francisco, som vi er kommet hos i en del år, og nu har restauranter som D'Angleterre, Alberto K og Kong Hans også fået øjnene op for Fiorillo-honningen, og endelig kan den også købes i Rema 1000," siger Bengt Burg til Her & Nu.

Ud over honning importerer Bengt Burg trøfler fra Toscana.

Honning fra Fyn kåret til verdens bedste

Vestjysk fællesbrand satser på markant vækst

Så mange lokale partnere vil Coop have inden nytår

Kong Asparges af Lammefjorden

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også