Dansk And slagter igen i Danmark
Ikke siden slutningen af 2006 er der blevet slagtet ænder i større kommercielt omfang i Danmark. Indtil tirsdag aften, hvor Dansk And med Martin Daasbjerg i spidsen foretog de første prøveslagtninger på det nyetablerede andeslagteri i Struer.
Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.
På sigt er der ifølge Martin Daasbjerg planer om at udvide andeslagtningerne med også kalkuner, høns og specialkyllinger, men man vil ikke på konkurrenten Rose Poultrys enemærke, den almindelige kylling.
Prøv FødevareWatchs nyhedsbrev gratis to gange dagligt
"Det skal ikke være en konkurrent til Rose Poultry. De skal have lov at passe deres," siger Martin Daasbjerg, der arbejder sammen med Rose Poultry om blandt andet uddannelsen af medarbejdere.
Fra starten får slagteriet knap 30 medarbejdere, men der er ambitioner at fordoble antallet af medarbejdere inden for et halvt år, og målet er ifølge Martin Daasbjerg, at der skal være ansat omkring 120 mand, når kapaciteten udnyttes fuldt ud, siger han til avisen.
Dansk And knokler for finansiering af slagteri
Hemmelig investor sikrer andeslagteri
Relaterede artikler:
Dansk And knokler for finansiering af slagteri
For abonnenter
Dansk And helskindet igennem turbulent 2014
For abonnenter