FødevareWatch

Ny chef vil forbedre Danish Crowns image

Jais Valeur vil gøre Danish Crown til en mere vellidt virksomhed. Ikke mindst for at skabe stolthed blandt medarbejderne.

Jais Valeur kommer til Danish Crown fra en ledende stilling i Arla. | Foto: Casper Dalhoff/Ritzau/Arkiv

Danskerne og ikke mindst medarbejderne skal være stolte af Danish Crown. Det er ikke altid tilfældet i dag, hvor koncernen har fået et blakket ry efter flere år med slagterilukninger og udflytning af arbejdspladser.

Derfor vil den nye topchef Jais Valeur arbejde på at forbedre andelsslagteriets image i befolkningen, så medarbejderne igen kan ranke ryggen,fortæller han til Berlingske Business.

"Omverdenen skal have en mere positiv opfattelse af Danish Crown. Jeg vil gerne være med til igen at skabe stolthed, primært blandt medarbejderne. Det er ikke sjovt at arbejde et sted, hvor man ikke er anerkendt i det øvrige samfund. Jeg vil gerne bidrage til, at medarbejderne er stolte over produkterne og virksomheden. Det vil jeg gerne have kommunikeret ud i samfundet, så vi får en plads som udbyder af kvalitetsfødevarer," siger han til mediet.

Få adgang til alle FødevareWatch-nyheder i 30 dage - HER!

Jais Valeur tiltræder som ny adm. direktør i Danish Crown i midten af november, hvor han afløser Kjeld Johannesen, der dog først stopper til april efter 27 år i spidsen for koncernen.

Danish Crowns nye direktør: "Jeg har aldrig været bange for en udfordring"

Danish Crowns nye topchef får straks kniven på struben

Her er den nye Danish Crown-chef

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Miljøminister klar til stramme krav til klimadokumentation

Mens EU er på vej med krav om satellit- og GPS-dokumentation på en række fødevarer, der skal mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til FødevareWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier