FødevareWatch

Ny chef vil forbedre Danish Crowns image

Jais Valeur vil gøre Danish Crown til en mere vellidt virksomhed. Ikke mindst for at skabe stolthed blandt medarbejderne.

Jais Valeur kommer til Danish Crown fra en ledende stilling i Arla. | Foto: Casper Dalhoff/Ritzau/Arkiv

Danskerne og ikke mindst medarbejderne skal være stolte af Danish Crown. Det er ikke altid tilfældet i dag, hvor koncernen har fået et blakket ry efter flere år med slagterilukninger og udflytning af arbejdspladser.

Derfor vil den nye topchef Jais Valeur arbejde på at forbedre andelsslagteriets image i befolkningen, så medarbejderne igen kan ranke ryggen,fortæller han til Berlingske Business.

"Omverdenen skal have en mere positiv opfattelse af Danish Crown. Jeg vil gerne være med til igen at skabe stolthed, primært blandt medarbejderne. Det er ikke sjovt at arbejde et sted, hvor man ikke er anerkendt i det øvrige samfund. Jeg vil gerne bidrage til, at medarbejderne er stolte over produkterne og virksomheden. Det vil jeg gerne have kommunikeret ud i samfundet, så vi får en plads som udbyder af kvalitetsfødevarer," siger han til mediet.

Få adgang til alle FødevareWatch-nyheder i 30 dage - HER!

Jais Valeur tiltræder som ny adm. direktør i Danish Crown i midten af november, hvor han afløser Kjeld Johannesen, der dog først stopper til april efter 27 år i spidsen for koncernen.

Danish Crowns nye direktør: "Jeg har aldrig været bange for en udfordring"

Danish Crowns nye topchef får straks kniven på struben

Her er den nye Danish Crown-chef

Mere fra FødevareWatch

Isproducenterne melder klar til at kæmpe om sommermarkedet

De danske isproducenter forventer, at de får en af de bedste sæsoner nogensinde, og alle har de en formel for, hvordan de skal vinde danskernes gunst. Der er dog ikke én formel, der er ens, men der er utallige nye produkter og tiltag på vej.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier