FødevareWatch

Chr. Hansen klar med fremtidens yoghurt

Den danske ingredienskoncern er klar med en ny stabil yoghurt-kultur, der skal reducere omkostningerne i produktionen signifikant.

Foto: PR

Der er store forventninger til den nye yoghurt-kultur, som ingredienskoncernen Chr. Hansen har lanceret under navnet Yoflex Acidifix.

"Jeg tror på, at det her er fremtidens måde at lave yoghurt på. Med de potentielle besparelser, som man med denne teknologi kan opnå, vil de ekstra investeringer i udstyr kunne tilbagebetales mange gange over tid. For producenter af yoghurt kan dette tilføre signifikante værdi til bundlinjen," udtaler Karsten Tjener, marketingchef for Fresh Dairy i Chr. Hansen, i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Isproducenterne melder klar til at kæmpe om sommermarkedet

De danske isproducenter forventer, at de får en af de bedste sæsoner nogensinde, og alle har de en formel for, hvordan de skal vinde danskernes gunst. Der er dog ikke én formel, der er ens, men der er utallige nye produkter og tiltag på vej.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier