FødevareWatch

Chr. Hansen klar med fremtidens yoghurt

Den danske ingredienskoncern er klar med en ny stabil yoghurt-kultur, der skal reducere omkostningerne i produktionen signifikant.

Foto: PR

Der er store forventninger til den nye yoghurt-kultur, som ingredienskoncernen Chr. Hansen har lanceret under navnet Yoflex Acidifix.

"Jeg tror på, at det her er fremtidens måde at lave yoghurt på. Med de potentielle besparelser, som man med denne teknologi kan opnå, vil de ekstra investeringer i udstyr kunne tilbagebetales mange gange over tid. For producenter af yoghurt kan dette tilføre signifikante værdi til bundlinjen," udtaler Karsten Tjener, marketingchef for Fresh Dairy i Chr. Hansen, i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Miljøminister klar til stramme krav til klimadokumentation

Mens EU er på vej med krav om satellit- og GPS-dokumentation på en række fødevarer, der skal mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til FødevareWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier