Ugen på FødevareWatch: Danish Crown og Dagrofa i centrum

Direktørskifte i Danish Crown
Efter 27 år i svinesektoren takkede Kjeld Johannesen af som direktør i Danish Crown. FødevareWatch talte med den afgående direktør, der nu ser frem til at have mere tid til at komme på stadion i Aalborg. Læs også, hvad Danish Crowns nye direktør, Jais Valeur, der har en fortid som direktør i Arla, har af visioner for koncernen, samt bestyrelsesformand i koncernen, Erik Bredholts, tanker om direktørskiftet.
Kjeld Johannesen: Nu bliver der tid til AaB's midtuge-kampe
Danish Crowns nye direktør: "Jeg har aldrig været bange for en udfordring"
Bestyrelsesformand: Underlig fornemmelse uden Kjeld
Portræt: "Lille Kjeld" blev en af de største
Dagrofa sælger foodservice fra
Dagrofa vil går benhårdt efter detail og sælger blandt andet Foodservice Danmark fra. På samme tid træder direktøren af selvsamme, Henrik Clausen, ud af Dagrofas koncernledelse. FødevareWatch har talt med koncernchef i Dagrofa, Per Thau, om det øgede fokus på detailområdet, og hvad det har af betydning fremover.
Dagrofa sælger foodservice - direktør forlader koncernledelse
Dagrofa overvejer ny købmandsstruktur
SKI afviser at forhindre små grossister i millionaftaler
Læs også historien om Statens- og Kommunernes Indkøbscentral (SKI), der afviser, at det forhindrer små grossister i at byde ind på et nyt fødevareudbud, når beløbet er på 580 mio. kr. SKI har tidligere fået hård kritik af FødevareDanmark for kun at ville handle med totalleverandører i et nyt udbud af fødevarer. Læs brancheorganisationens kritik af indkøbscentralen.
SKI afviser at tage million-aftaler fra små grossister
Nyt millionudbud møder hård kritik: 'Det skriger til himlen'
Læs også:
Vivino gør klar til at hente nye millioner i udlandet
Bundlinjen vokser hos sønderjyske pølsefamilier
Geia Food har succes hos norske detailkæder
Udenrigsminister præsenterer eksportprogram: "Det er flødeskummet på kagen"
Relaterede artikler:
Danish Crowns nye topchef får straks kniven på struben
For abonnenter
Bestyrelsesformand: Underlig fornemmelse uden Kjeld
For abonnenter