FødevareWatch

FødevareDanmark bekymret for balance i finanslovsudspil

Overordnet er organisationen FødevareDanmark glade for regeringens finanslovsudspil, men man er bekymret for balancen mellem landbrug og fødevarer i udspillet.

Foto: Arla

I en kommentar på Altinget.dk udtrykker direktør i organisationen FødevareDanmark glæde over de overordnede linjer i regeringens finanslovsudspil, men han er bekymret for, om regeringen i forsøget på at hjælpe landbruget glemmer produktionsvirksomhederne inden for fødevareindustrien.

"Det er glædeligt, at regeringen prioriterer udkantsområderne og fødevareerhvervet højt. Det er også oplagt at gøre, fordi der her er et stort vækstpotentiale, hvis rammevilkårene er gode. Men så er det også nødvendigt at huske, at dér hvor vækstpotentialet er størst, er hos de små og mellemstore virksomheder, og at de ikke har brug for flere konsulenter på de fjerne ambassader," siger direktør Torsten Buhl og tilføjer, at det i meget vid udstrækning handler om at etablere gunstige rammevilkår for de små og mellemstore virksomheder.

SKI afviser at tage million-aftaler fra små grossister

Nyt millionudbud møder hård kritik: 'Det skriger til himlen'

Nyt talerør klar til mindre fødevarevirksomheder

Mere fra FødevareWatch

Isproducenterne melder klar til at kæmpe om sommermarkedet

De danske isproducenter forventer, at de får en af de bedste sæsoner nogensinde, og alle har de en formel for, hvordan de skal vinde danskernes gunst. Der er dog ikke én formel, der er ens, men der er utallige nye produkter og tiltag på vej.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier