FødevareWatch

HKScan investerer knap 600 mio i ny kyllingefabrik

Den finske slagterikoncern HKScan har annonceret planer om at opbygge en ny fabrik til produktion af fjerkræ i hjemlandet. Det vil koste næsten 600 mio. kr. og skabe 300 arbejdspladser, men medfører også lukning af en anden fabrik.

HKScan producerer også fjerkræprodukter til det danske marked. | Foto: HKScan/PR

Den finske slagterikoncern HKScan udvider inden for de kommende år produktionen af fjerkræ i hjemlandet, og det betyder, at man vil bygge en ny, moderne fabrik til formålet. Det skriver koncernen i en pressemeddelelse.

Selskabet, der også er til stede på det danske marked for fjerkræ som ejer af det tidligere Rose Poultry, har besluttet at opføre den nye produktionsenhed i den finske by Rauma, og man investerer samlet 80 mio. euro (597 mio. kr.) i projektet, som er blandt de største produktionsrelaterede investeringer for selskabet nogensinde.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Isproducenterne melder klar til at kæmpe om sommermarkedet

De danske isproducenter forventer, at de får en af de bedste sæsoner nogensinde, og alle har de en formel for, hvordan de skal vinde danskernes gunst. Der er dog ikke én formel, der er ens, men der er utallige nye produkter og tiltag på vej.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier