Verdens største kødkoncern ændrer struktur

Brasilianske JBS SA har annonceret en ny virksomhedsstruktur, der skal understøtte storkoncernens globale vækstplaner.
Foto: JBS/PR
Foto: JBS/PR

Den brasilianske koncern JBS SA, der er verdens største producent af kød, indfører en ny organisationsstruktur med to nye afdelinger. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Det betyder, at man indsætter et ledelseshold, der skal tage sig af den globale drift, og et ledelseshold, der skal stå for global marketing og innovation, med to nye koncerndirektører, der skal rapportere direkte til topchefen Wesley Batista.

Den nye struktur skal ”understøtte selskabets vækst og profitabilitet gennem fortsatte forbedringer i driften, innovation af porteføljen og brand-udvikling på globalt plan,” skriver selskabet.

Man har til formålet hentet Tarek Farahat ind til at stå i spidsen for marketing og innovation fra og med 1. oktober. Han har senest stået i spidsen for den latinamerikanske forretning for forbrugsvarekoncernen Procter & Gamble – et selskab han har arbejdet for de seneste 26 år.

Samtidig er det brasilianske selskabs egen Gilberto Tomazoni, der hidtil har været adm. direktør for datterselskabet JBS Foods, blevet udnævnt som ny global driftsdirektør.

Det betyder, at Joanita Maestri Karoleski overtager den ledige stilling i spidsen for JBS Foods. Hun er på nuværende tidspunkt ansvarlig for forretningsdelen Pork and Manufactured Foods i JBS Foods.

JBS køber op for 10 mia kr

Verdens største kødproducent køber op i Europa

Verdens største kødkoncern fordobler bundlinjen

Danish Crown-rival køber op i Australien

Brasiliansk gigant vokser næsten 50 pct på driften

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Stifter Kaspar Basse startede Joe & The Juice for 20 år siden. | Foto: Gregers Tycho

Joe & The Juice er sat til salg