FødevareWatch

Ny chef i Kokkenes Køkken

Kantinevirksomheden Kokkenes Køkken har fået ny driftschef, der er hentet ind fra konkurrent.

Med seks års erfaring inden for servicebranchen træder 45-årige Lars Lohmann til som drifts- og udviklingschef for kantinevirksomheden Kokkenes Køkken. Han har senest fungeret som operations manager hos konkurrenten WIP/Fazer Amica og har ligeledes en fortid i hotel- og restaurantbranchen.

Det skriver Kokkenes Køkken i en pressemeddelelse.

”Lars har stor forståelse for og erfaring i at arbejde med råvarer og produkter af høj kvalitet og at optimere service og logistik, effektivitet og high-performance teams. Og vi glæder os meget til at mærke og inspireres af hans store viden og erfaring på området, og jeg er sikker på, at Lars bliver et stort aktiv for både os i Kokkenes Køkken som for vores kunder,” siger Rune Serigstad, driftsdirektør i Kokkenes Køkken.

Den nye driftschef ser frem til de nye udfordringer.

“Kokkenes Køkken vil oprigtigt noget rigtig spændende og nyt med fællesspisningen på landets arbejdspladser. Jeg mærker tydeligt en engageret iværksætterånd, en udviklingsorienteret stemning og en høj motivation hos medarbejderne. Og det er et rigtig godt udgangspunkt for at skabe og videreudvikle en høj kvalitet af kulinariske oplevelser til kunderne,” siger Lars Lohmann i pressemeddelelsen.

Kokkenes Køkken har flere danske, store arbejdspladser som kunder og laver mad til over 10.500 gæster hver dag.

Ny kantineforretning vil udfordre branchen

Farvel til topchef i stor dansk servicekoncern

Hotelkæde satser på catering-marked

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier