FødevareWatch

Sjællandsk slot fordobler produktionen efter Netto-aftale

En ny aftale om at levere æg til samtlige Netto-butikker fordobler produktionen ved Vallø Slot. Og der er mere på vej, lyder det fra virksomheden, der vil ind og slås på markedet for lokale kvalitetsvarer.

Der skal lægges æg som aldrig før på Vallø Slot syd for Køge. For med en nu aftale i hånden skal slottets landbrugsfirma Vallø Øko levere æg til alle danske Netto-butikker.

Aftalen betyder, at Vallø Øko, der er en del af det fondsejede Vallø Stift, har investeret massivt i at udvikle og udvide produktionen. Det siger Morten Kaas Jespersen, der er forretningsudvikler i Vallø Øko, i et interview med FødevareWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Miljøminister klar til stramme krav til klimadokumentation

Mens EU er på vej med krav om satellit- og GPS-dokumentation på en række fødevarer, der skal mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til FødevareWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier