FødevareWatch

Forening for nethandel får ny direktør

Foreningen for Dansk Internethandel, FDIH, henter ny adm. direktør i betyrelsen. Annette Falberg skifter til Dansk Industri.

Foto: Ditte Valente/Polfoto/Arkiv

Foreningen for Dansk Internethandel, FDIH, får ny adm. direktør 1. november 2015, når Niels Ralund overtager ledelsen af foreningen. Han afløser Annette Falberg, der 1. november tiltræder som direktør for DI Handel.

Det skriver FDIH i en pressemeddelelse.

Niels Ralund har tidligere arbejdet med udvikling af forretninger inden for digitalt baseret handel. Han er mangeårigt medlem af bestyrelsen i FDIH og er i dag næstformand.

"Med Niels i spidsen for FDIH kan vi fortsætte den stærke vækst og øge vores indflydelse på e-handlens rammevilkår. E-handel får i de kommende år en central rolle som afsætningskanal for danske virksomheder, ligesom sammensmeltningen mellem de fysiske butikker og netbutikker vil stille nye krav til virksomhederne," siger FDIH's bestyrelsesformand Per Rasmussen.

Interesseorganisationen FDIH har 1000 medlemmer, der repræsenterer over 2000 e-handelsbutikker.

Online-selskaber kæmper om at levere mad til danskerne

Næsten hver femte har købt dagligvarer på nettet, men...

Nu handler vi dagligvarer på vores mobil

Mere fra FødevareWatch

Perfekt storm får Co-Ros regnskab til at styrtdykke

Den verdensomspændte juice- og iskoncern Co-Ro blev ramt af tre faktorer, der skabte den perfekte storm i et hårdt år. Selskabet vil nu gøre sig selv uafhængig fra de største markeder og satse mere på nye.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier