FødevareWatch

Campbell Soup lander igen under forventningerne

Til trods for, at amerikanske Campbell Soup Company gang på gang har sænket sine forventninger i løbet af regnskabsåret, så lander koncernen under sine egen forventninger for helåret på baggrund af et yderst svagt fjerde kvartal.

Foto: James H. Collins/AP/POLFOTO/arkiv

Det er efterhånden en fast rutine, at den amerikanske storkoncern Campbell Soup Company ikke kan leve op til sine egne forventninger til omsætning og indtjening, når der aflægges regnskab, og de netop offentliggjorte resultater for helåret og fjerde kvartal er ingen undtagelse.

Selskabet må se sin omsætning dale med 9 pct. fra 1,85 mia. dollars (12,3 mia. kr.) i fjerde kvartal 2014 til 1,69 mia. dollars i det seneste kvartal. Samtidig falder driftsindtjeningen (EBIT) med 45 pct. fra 234 mio. dollars til 128 mio. dollars, mens bundlinjen falder med 49 pct. fra 0,43 dollars per aktie til 0,22 dollars per aktie.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Perfekt storm får Co-Ros regnskab til at styrtdykke

Den verdensomspændte juice- og iskoncern Co-Ro blev ramt af tre faktorer, der skabte den perfekte storm i et hårdt år. Selskabet vil nu gøre sig selv uafhængig fra de største markeder og satse mere på nye.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier