FødevareWatch

Campbell Soup lander igen under forventningerne

Til trods for, at amerikanske Campbell Soup Company gang på gang har sænket sine forventninger i løbet af regnskabsåret, så lander koncernen under sine egen forventninger for helåret på baggrund af et yderst svagt fjerde kvartal.

Foto: James H. Collins/AP/POLFOTO/arkiv

Det er efterhånden en fast rutine, at den amerikanske storkoncern Campbell Soup Company ikke kan leve op til sine egne forventninger til omsætning og indtjening, når der aflægges regnskab, og de netop offentliggjorte resultater for helåret og fjerde kvartal er ingen undtagelse.

Selskabet må se sin omsætning dale med 9 pct. fra 1,85 mia. dollars (12,3 mia. kr.) i fjerde kvartal 2014 til 1,69 mia. dollars i det seneste kvartal. Samtidig falder driftsindtjeningen (EBIT) med 45 pct. fra 234 mio. dollars til 128 mio. dollars, mens bundlinjen falder med 49 pct. fra 0,43 dollars per aktie til 0,22 dollars per aktie.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Miljøminister klar til stramme krav til klimadokumentation

Mens EU er på vej med krav om satellit- og GPS-dokumentation på en række fødevarer, der skal mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til FødevareWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier