FødevareWatch

Studerende udlagde teksten for dansk e-handel

Godt 100 unge CBS-studerende konkurrerede fredag om at komme med det bedste bud på, hvordan Nestlé skal udnytte mulighederne på den nye e-handelsportal ShopAll24, som lanceres til nytår. Det er et marked, der endnu ikke har fået tag i danskerne.

Foto: Søren Svendsen/Nestle

Danskerne køber i stigende grad forbrugsvarer som rejser, hvidevarer og tv på nettet, mens onlinesalg af fødevarer stadig er i det små. Verdens største fødevarevirksomhed Nestlé tog i sidste uge udfordringen op og inviterede 100 studerende fra CBS til Ørestaden. Her skulle de gruppevis finde frem til den bedste løsning i forhold til at få Nestlés salg på den kommende onlinehandel ShopAll24 skudt i gang.

Idéerne var mange og kreative, men særligt én gruppes præsentation stak ud. Med varig kundeloyalitet som vigtigste faktor og en særlig tilmeldingsmodel med både individuelle fordele og praktiske pakkeløsninger løb gruppen med sejren.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Miljøminister klar til stramme krav til klimadokumentation

Mens EU er på vej med krav om satellit- og GPS-dokumentation på en række fødevarer, der skal mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til FødevareWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier